måndag 28 mars 2022

Solsken och lite värme,

mer behövs inte för att göra en fixarhelg i trädgården njutbar. Även att kratta löv och sopa gångar kändes riktigt roligt.

Blåsipporna fick sitt äggskalsmjöl = torkade äggskal körda i matberedaren och lite ny påsjord på det.

Veckans tema i TrädgårdsFägring är Månadens Bild.

Det skall bli betydligt kallare, våren tar en liten paus, men solen skall visa sig och kvällarna har blivit ljusare så nog har vi det bra ändå!

Allt Gott!


4 kommentarer:

  1. Der er ikke noget som solen til, at lokke os havefolk ud :-)
    Det gør egentlig ikke noget, at varmen holder en lille pause, bare vi kunne få lidt regn og helst ingen frost. Det er ikke nemt at gøre os tilfredse :-)
    Med venlig hilsen
    Lene Bedstemorshave

    SvaraRadera
  2. Hej Birgitta!
    Visst gör solen underverk. Allt känns så mycket lättare. Nu har man redan glömt den mörka årstiden, känns helt naturligt med ljusa morgnar och kvällar. Du har det så fint i dina rabatter.
    Ha det gott /Marika

    SvaraRadera
  3. Ja, vi har nydt solen i mange mange dage, og nu skal vi bare have lidt varme i jorden, så eksploderer det hele. Fine billeder fra di have!

    Hilsner fra Ulla

    SvaraRadera
  4. Din blåsippsrabatt är så vacker! Jag krafsar försiktigt bland de jag satte förra året för att se om de är på väg. Håller tummarna. Planteringen med snödroppar är sinnebilden för hur jag vill ha en sträcka här :)

    Det har varit ljuvliga dagar och det är fortfarande skönt bara jag rör mig. Tänker att de kallare dagarna i veckan så kan jag ta itu med att titta igenom de övervintrade dahliorna.

    Ha en fin helg! Carina

    SvaraRadera