måndag 24 september 2018

Hemma igen efter en trevlig resa till Skottland.


Hade de sista dagarna innan hemresan hört om stormen Knud och var lite spänd på hur det skulle se ut i trädgården eftersom vi inte  plockat undan vare sig krukor eller möbler innan vi åkte.


Inget hos oss hade blåst ner men grannens gamla plommonträd med stort fint skatbo hade med stormens hjälp tagit sig in till oss och placerat sig precis mellan snödroppsträdet och luktolvonet. Härligt att man ibland har centimetrarna på sin sida.


Den allra finaste turen på hela skottlandsresan ordnade vi själva. Vi utgick från hotellet Bay Highland Hotel i Strathpeffer, köpte lunch i bageriet innan vi lämnade byn och gjorde en underbar vandring på ca 14 km. Kartan vi hade tillgång till kunde varit bättre men det var ändå en karta och efter en del om och men kom vi ändå rätt.

Solen sken, benen och ryggen bar och vi njöt av en underbar utsikt under stora delar av vandringen. 
Kan inte låta bli att visa några (många) bilder från vår fina dag. 
Hösten hade varit på besök och börjat måla landskapet med sin färgpalett, mycket var överblommat men fröställningarna/vinterståndarna vi såg var vackra de också.

Fortsatt fin vecka!

3 kommentarer:

 1. Puh! Först av allt, vilken tur att ni hade centimetrarna på er sida när Knud drog förbi. Och sedan ... ljuvliga Skottland. Vilka härliga bilder, vilka vyer och vilket fint höstlandskap. Jag har bara upplevt Skottland i sommarskrud så det här var roligt att få se.

  Önskar dig en fin höstvecka!
  /Anita

  SvaraRadera
 2. Skønne, skønne billeder fra Skotland. Tak for turen!

  Hilsen Elna

  SvaraRadera
 3. Håller med Anita - tur!! Är så sugen på Skottland och det blir inte bättre av att du berättar om er vandring. Så härliga linjer i landskapet och färger :)

  Ha det gott! Carina

  SvaraRadera