tisdag 23 februari 2016

En mötesplats för entusiaster.

En helg i februari har det under några år varit utställning  och försäljning av lite mer ovanliga snödroppar på Gartneriet Spiren.

I lördags var jag där och det var inte bara jag som tittade, letade och förfördes. Många namnsorter tog snabbt slut så det var allt tur att vi var tidigt ute.Plantskolan är kanske mest känd för sina vackra julrosor och nu stod många av dem i full blom i de stora växthusen.Inte är det lätt att välja när man gärna hade haft dem alla om plats funnits. I år köpte jag inte en enda för plats finns inte men några snödroppslökar blev det. De tar ju inte så stor plats, eller hur?


6 kommentarer:

 1. Åh, vilken lycka, att få vara där och välja bland dessa läckerheter! Man kan inte få nog av snödroppar!

  SvaraRadera
 2. Verkligen vackra julrosor! Trevligt med sådana tillställningar, det finns inte så mycket här i trakten. Får se fram mot trädgårdsmässan i april!
  Allt gott!/Laila

  SvaraRadera
 3. Vilka skönheter! Ville så gärna vinna en av de fina julrosor du hade med dig till STA men, denna gången var de andra som hade tur :) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 4. Låter som ett toppen ställe att besöka! Kul att det ordnas sådana träffar! Här omkring händer inte mycket, tyvärr.
  Boken i förra inlägget lät intressant.
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 5. Oh ja, jag hade också gärna gått runt där och tittat på dessa fina små blommor! Snödroppar är jättesöta, men det som är så härligt med just snödroppar är ju (åtminstone för mig) att de kommer så här års, när vi längtar så efter att allt ska börja spira igen. Ha det gott! Bethan

  SvaraRadera
 6. Där hade man ju gärna velat vara. Var sugen redan i fjol, men, men...

  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera