tisdag 15 september 2020

Hos Karl Fredrik på Eklaholm.

Inte kunde vi låta bli att titta förbi hans och hans sambos plant och trädgårdsbutik i fredags när vi ändå var på Österlen och det var på många sätt en stor upplevelse. Inte minst olivträdet 


och kastanjestaketen som jag önskar jag hade haft plats för.

Nu mest bara bilder utan text.


Vi var fyra som var där och alla såg och upplevde vi helt olika saker, lite spännande.

Länkar till TrädgårdsFägring.

Fortsatt fin september. Här skiner solen och vi har det återigen härligt varmt.

6 kommentarer:

 1. Fantastisk sted! Er det en kirke?
  Oliventræet er helt vidunderligt. Tak for de fine billeder!

  Hilsner fra Ulla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ulla!
   Nej ingen kyrka utan en lite kringbyggd skånsk gård. Har aldrig tidigare sett ett så stort olivträd på våra breddgrader, så fint!
   Ha det gott!
   Birgitta

   Radera
 2. Hej Birgitta!
  Vilket underbart träd. Många fina dekorationer. Brukar byta bilder med dottern, ibland tror jag inte vi varit på samma resa, riktigt kul.
  Ha en trevlig helg /Marika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marika!
   Visst är olivträdet både stort och väldigt vackert. Det där med att byta bilder låter som en bra idé. Vi människor fastar ju för och ser olika saker.
   Ha det gott!
   Birgitta

   Radera
 3. Uj, uj vilket olivträd - det måste leva ett gott Skåneliv på en inhägnad gård tänker jag. Imponerande!! Österlen är härligt att spendera några dagar på. Jag var där i juli och vi gjorde favoriter i repris när det kom till mat. Vi tänkte som så - det var väldigt gott så varför förändra ett vinnande koncept :) Vi missade tyvärr Engelska Trädgården vi kom helt enkelt för sent men en smygkik gjorde att vi kommer komma tillbaka dit.

  Ha det gott! Carina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Carina!
   Vi hade också tänkt oss till Engelska Trädgården men hamnade istället på en vingård. Ett väl så trevligt besök. En övernattning med middag och god frukost på Karnelund och ett besök på Löddeköping Plantskola ger verkligen guldkant på tillvaron.
   Ha det gott!
   Birgitta

   Radera