tisdag 22 december 2015

Över helgen

hade vi våra barnbarn här. Ines, ett av de två yngsta, tittade in i mitt julskåp och utbrast: -Åååå, du måste hänga upp dem i granen, farmor!

Förra julen hade vi ingen gran alls, inte ens en konstgjord (en sådan kommer inte över tröskeln eftersom ingen av oss i familjen är allergisk och egentligen är jag mer än hellre utan) så att i år ha en riktig gran att hänga de gamla julgranskulorna i hade jag redan i oktober bestämt mig för och extra roligt blev det när ett av barnbarnen under helgen hejade på.

I kväll kom granen in men redan innan den stod som den skulle i julgransfoten var vi, både min man och jag trötta och lite less, om jag nu skall vara helt ärlig. Varför är det så svårt att få granen att stå helt rak i den förbaskade foten? 
Nu har den, granen inte foten, fått vatten men klädd är den inte. Det blir den först i morgon. 


6 kommentarer:

 1. Det er et fint træ. Vores er også kommet ind og står ikke lige. Den skal rettes op i dag inden vi pynter.

  God Jul

  Finn

  SvaraRadera
 2. En av de störst orsakerna till att vi bytte till plastgran var just detta, det eviga tjafset och pulandet med att få granskrället rakt ;) Det andra var att jag ofta fick in ohyra från granen som angrep mina krukväxter för att inte tala om alla granbarr som jag sög i veckor efter att den blivit utkastad. Men med plastgranen så är det bara glädje och lycka;) Kan förstå att barnbarnen gillade dina fina julgranskulor/pynt. Önskar er en fin jul/Monne

  SvaraRadera
 3. Rätt! Det säger även Amelia Adamo... och jag ♥

  SvaraRadera
 4. Ju mer doft desto bättre.... läste jag

  SvaraRadera
 5. Fin gran! Har haft en konst gran i många år, för att det är praktisk. Fick problem med krukväxterna innan och det är ju tråkigt eftersom man förhoppningsvis har dom år ut och år in...
  Våran gran står i en stor träkorg med foten inuti den.
  Kul med barnbarnen som hejar på :))
  God Jul!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Härligt med mycket dofter. Jag håller med dig ingen plastgran då får det hellre vara.
  Önskar Er en riktigt GOD JUL
  Annika

  SvaraRadera