onsdag 21 december 2011

Tjuvsmakat sillen

och den är mer än god.
Receptet  på den här inläggningen av citronsill  kommer från Peter Harrysson. 
Hittade den i Mer Smak nr 11 2009





15 kommentarer:

  1. Gott ser det ut! Och vilken söt tunna :)
    Tack för kommentaren om Reffla-vasen. Hade en period då jag köpte färgat glas på auktionerna. Ser dem inte så ofta nu.

    SvaraRadera
  2. Mums, låter gott det. Längtar efter sillen på julbordet! :)

    God jul!

    SvaraRadera
  3. Vilken fin glastunna som du har sillen i.
    Det receptet skall jag söka efter, roligt med något nytt.

    Önskar dig en riktigt GOD JUL

    Gunilla

    SvaraRadera
  4. Igår la jag in mina sillar, en traditionell och en chilisill. Jag har inte provsmakat än! Citronsillen ser god ut, för att inte tala om den söta glasburken!

    En god jul vill jag önska dej! Tänk, nu har det vänt och äntligen börjar ljuset återvända!

    Kram Eva-Mari

    SvaraRadera
  5. Mums. Låter gott. Och vilka vackra röda ljusstakar du har :-)

    God Jul på dig.

    /Anna

    SvaraRadera
  6. Underbart med folk som gör sina egna sill inläggningar ännu idag =)
    trevlig torsdag
    susanne

    SvaraRadera
  7. Myspys och god sill det låter härligt:) Ha en riktigt god julhelg nu och hälsa till Sune Kram/Monne

    SvaraRadera
  8. Hej Birgitta

    Här hittar du hur det r gjort:
    http://svenska.yle.fi/matochfritid/tradgardartikel.php?id=2030


    Gunilla

    SvaraRadera
  9. I morgon blir det provsmakning av sill och bäsk! God Jul./Lila-Christina

    SvaraRadera
  10. Ser jättegott och "juligt" ut!
    God Jul!

    SvaraRadera
  11. Det låter onekligen gott. :) Sillen är min favorit till jul. Önskar dig en riktigt god jul! Kram Karin

    SvaraRadera
  12. Ja tänk vilken härlig och grön vinter vi har! För min del får snön gärna dröja och sedan ligga ett par veckor i februari. Sen vill jag ha vår!
    Vill önska dig en riktigt God Jul!
    Eva

    SvaraRadera
  13. Vill önska dig en riktig God och Fridfull Jul!!
    /nina

    SvaraRadera