onsdag 21 maj 2008

Allt bara snurrar.....Just nu händer det massor hela tiden så jag är dålig på att titta in och läsa era bloggar. Det skall bli bättre...


Vill tacka Monica på Moas Gård för den fina utmärkelsen. Jag både bockar och niger.Välja ut fem stycken kan jag inte så jag skickar den vidare till alla på min blogglista, för där finns bara Roliga, Vackra och Inspirerande Bloggar.Bockar och niger gör jag också för Carina och Ken, som tack för alla fina betongalster. De var här hos mig i går, tillsammans med Linda och det var inspirerande och väldigt roligt.Nu skall jag strax gå till sängs för i morgon skall jag på trädgårdsresa. Åka tidigt och vara borta hela dagen. Innan jag kryper ner måste jag bara visa min svavelpion, som nu äntigen bekänt färg.

Håll med om att den är fin!

7 kommentarer:

 1. Svavelpionen är jättefin!
  Visst är det spännande innan man vet vilken färg den kommer att få.
  Jag förstår att ni hade en lyckad dag i går. Det kan väl inte bli annat när det är trädgårdstokar som träffas.
  HA en trevlig resa och fynda mycket.

  Kram Mari i Marieholm

  SvaraRadera
 2. Ja det var jättetrevligt!!!! Vi fick se så mycket underbara växter, Vackra dekorationer, men framför allt så fick vi träffa två underbara tjejer!!!!!Vi hade så mycket att prata om.
  Svavelpionen var underbar att se i verkligheten, precis den "rätta färgen" Hoppas att våra kommer att ha det med. Dom är bara i knopp ännu. Ha en trevlig resa!!!!

  SvaraRadera
 3. Jag håller med - Svavelpionen är verkligen jättefin! Härlig färg :)Tack så jättemycket för de små Julrosorna :) Roligt att du minns min önskan :)
  Förstår att ni hade en trevlig stund på träffen och jag såg några av betongkonstverken hos Linda igår och visst är de så fina!!

  Det är så mycket som händer nu, så det är svårt att få tiden att räcka till, till blogganden men det kommer väl en regning dag så småningom :)

  Vad fin den gulblommiga Sockblomman Amber Queen är! Den missade jag helt....

  Hoppas du får en trevlig trädgårdsresa och jag ser fram emot en rapport :) Ha det så gott 8`)

  SvaraRadera
 4. Hej Birgitta! :) Jag kan tänka mig hur trevligt ni måste ha haft det i tisdags, man skulle ha varit med. :) Grattis till svavelpionen - den är verkligen underbar. Jag frösådde i höstas (fick frön av Marta när vi träffades förra sommaren) och hoppas på att de ska gro så småninom.

  Det låter kul med trädgårdsresa! Hoppas som de andra på en rapport snart. Ha det gott! Kram Karin

  SvaraRadera
 5. Heöt underbar! Jag vill så gärna ha dillpion och svavelpion. Synd att dom är så dyra.

  SvaraRadera
 6. Den är underbar den där svavelpionen. Roligt med trevligt besök eller hur? Hoppas att jag blir färdig att ta en tur åt ditt håll också. Är så nyfiken på hur den trädgård ser ut i verkligheten.
  Själv hinner jag inte blogga alls för det är jobb och trädgård. Sommaren kan ju plötsligt ta slut man vet ju hur det var förra året.
  Ha det bra
  Annika

  SvaraRadera
 7. Jag håller med! Svavelpionen är jättefin!
  Och jättefina är också de små julrosorna som jag fick av dej - via Lindalunda. Stor kram till dej!
  /Katarina

  SvaraRadera