fredag 5 september 2014

Sommar igen fast det är september…

Den i morse både kalla och klara septemberluften blev under dagen riktigt varm. Himlen har varit klarblå hela dagen och solljuset både mjukare och mer skimrande än för någon månad sedan.


 Vi håller på och gör om i trädgården. Gräver bort sådant vi tycker breder ut sig och tar för mycket plats på andra växters bekostnad och gör det lite mera lättskött, tror vi i alla fall. Framtiden får utvisa om vi tänker ’rätt'. Om det nu finns några rätt eller fel när det gäller hobby och trädgård?Denna härliga septemberdag har blivit en dag att minnas när höststormarna kommer.

Är kanske september en ny sommarmånad?


Trevlig helg!


5 kommentarer:

 1. Underbara bilder! Jag har också börjat ansa och gräva bort sådan't som breder ut sig, har haft lite svårt för det innan, men nu är gränsen nådd:) Ja tack till september som sommarmånad.
  Ha en fin helg
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder och härliga ´sommardagar´har vi haft också och helgen verkar bli fin. Det är så skönt att kunna vara ute och göra lite förändringar bland växterna och sen hoppas man att det blir som man tänkt. Ha en fin helg.Carita

  SvaraRadera
 3. Jag skulle gärna säga att september är en sommarmånad:) Så ljuvligt väder vi haft den senaste veckan får det gärna fortsätta att vara:) Här håller vi också på att omarbeta för att få det mer lättskött men framför allt bli av med eländig kirskål, vi får väl se som du säger om vi får rätt om några år :) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 4. Her har også september kommet mild og myk med varm lav sol :-)) Jeg liker høsten veldig godt. Fredfylt på en måte? Fine bilder og funderinger! Ha en fin søndag :-))

  SvaraRadera