söndag 29 juni 2014

Vilken dag!


Som ni tidigare läst här på bloggen har jag haft lite ågren för att jag anmält trädgården till Tusen trädgårdar men den känslan försvann med första besökaren som kom vid halv elva tiden idag. 
Under hela dagen dök det upp nya besökare och först strax efter 16-tiden tyckte jag det fanns tid för lite mat. Kameran bar jag runt på minst halva dagen men det blev bara två kort tagna, tyvärr. Men här kommer de.

Så många roliga möten jag fått under dagen.Ing-Britt och Lasse kom långväga ifrån tillsammans med två damer från Stockholm och överraskade verkligen, precis som de gjort tidigare, Anettes mamma kom också, vad hon heter minns jag inte men Anette som jag hade som elev på Ucklumskolan för många, många år sedan minns jag väl, fluortanten från Ucklumskolan, Yvonne och skolsköterskan tittade in, föräldrarna till en av sonens skolkamrater kom och det gjorde min numera pensionerade tandläkare och hans fru också. Roger, en arbetskamrat till min man av vars pappa vi under 90-talet alltid köpte krabbor,kom tillsammans med sin fru och kom gjorde också Anja och Anders, Barbro och Lennart från Orust, ett gäng med härliga tjejer från Säffle, Caroline och Stefan, Anna och Carl Henrik, våra grannar Ekengren från landet, Sture och Rita, Anne-Marie, Rune och hans fru från Skärhamn, Anders och Gull-Maj och ett par där mannen tidigare arbetat tillsammans med min man men som jag tyvärr glömt namnet på och det tycker min man är väldigt tråkigt. Denna uppräkning är bara en del av alla som kom och besökte vår trädgård. Totalt hade vi ca 100 besökare. 27 män och 68 kvinnor om jag nu hunnit med att strecka på rätt plats. När jag ikväll satte på datorn fanns ett mail från Anne-Marie, en av dagen besökare och det värmde gott i hjärtat.

Tack alla som kom hit idag!
Fortsatt skön sommar.

10 kommentarer:

 1. Även om jag aldrig varit hos dig i din trädgård tror jag nog att jag kan instämma i din mailskriverskas tankar. Det jag med åren sett dig visa på bloggen stämmer väl överens med hennes åsikt. Vem vet, kanske jag kommer förbi någon dag, något år, och njuter.
  Kram från Törnrosa

  SvaraRadera
 2. Precis så är det Birgitta. Du har gjort många glada idag.
  Sov gott
  Annika

  SvaraRadera
 3. ....och att du och Sune orkade dessutom laga mat åt Anders å mig efter 17.00 är imponerande!
  Tack för den goda maten och ert trevliga sällskap!
  Att få prata trädgård med dig Birgitta är så inspirerande att jag var tvungen att på upp klockan fyra för att fundera på kombon i mina egna rabatter! Hehhee! Tack för igår! /Anja

  SvaraRadera
 4. Ja du det är inte klokt vad mycket en sådan här dag ger tillbaka med alla underbara kommentarer :) Håller fullständigt med din mailerska, din/er trädgård är fullständigt underbar! Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 5. Känner igen mig i din oro. Men det finns alltid något att förundras över och prata kring om man är en trädgårdstok som träffar en annan :) Jag tänker som Törnrosa, jag får nog ta en tur till er någon gång för det jag sett på bloggen är verkligen fint!

  SvaraRadera
 6. Å, jag skulle också gärna besöka din trädgård som verkar helt underbar. Någon gång....
  Ha det fint/ Lotta

  SvaraRadera
 7. Visst är det roligt med allt beröm man kan få under dag när man visar sin trädgård, det sporrar en verkligen att fortsätta.Ha en fin weekend/Carita

  SvaraRadera
 8. Härligt! Tur för att besökare att du anmälde dig i sista stund:)
  Kul med uppskattning!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 9. du verkar ha en fin trädgård, bra skapat, jag skulle gärna velat sett den i verkligheten..

  tack för titten..

  SvaraRadera