måndag 19 mars 2012

Två herrar i vårträdgården,
ett inspirerande och roligt besök hos oss och äntligen händer det, det som jag önskat och drömt om i flera år nu.Staketet eller planket, som vi hade längs halva sträckan av gränsen mot grannen i väster var jag så förtjust och glad i för att det gav en bakgrund till växterna i trädgården. Tyvärr satte det sig och såg tillslut ut som en svart, tjock orm.


I flera år nu har min händige make (herre nr ett, han till höger) lovat att göra om planket och dessutom lovat förlänga det så det löper längs hela gränsen och döljer fula komposter och ’ögonsår’.  Äntligen är det på gång och snart är det färdiggjutet för alla stolpar :-)) 


Idag, i snålblåst och kyla, var Hannu här (herre nr två) och kröp omkring bland snödropparna. 
Synd att det blåste så mycket men kul att träffa någon som är lika förtjust i snödroppar som jag, även om han inte alltid vill erkänna det :-))) Har dåligt samvete för att jag inte svarat på alla kommentarer jag fått men jag har varit ute och viftat med hejarflaggan åt maken :-)))
16 kommentarer:

 1. Hur kan man inte erkänna att man älskar snödroppar? Man behöver ju inte vara en "galantofil" för det, bara förtjust i något så skirt som ändå klarar snö och rusk... Många glada vårhälsningar.

  SvaraRadera
 2. Vad skönt det är när man får något gjort som man längtat efter i flera år. Roligt med herrbesök :-)
  Ha det bäst!
  kram Hélena

  SvaraRadera
 3. Så bra att det blir ett förlängt plank.Och så kul att ha Hannu krypande runt i trädgården på spaning efter snödroppar.MVH

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig dag du/ni har haft!
  Superkul med likasinnade och Hannu är fantastisk tycker jag.

  Glädjekällan har alltid något fint att glädja oss med.
  Verkligen rätt namn på din blogg.

  Ha det gott
  Hälsningar från
  Annika

  SvaraRadera
 5. Låter fantastiskt med herrarna i din trädgård! Vem skulle inte vilja ha en händig karl och Hannu krypande på alla fyra i sin trädgård;)
  Ska bli spännande med stakettet...för du visar väl resultatet!?
  Ha en bra vecka!

  SvaraRadera
 6. Vilket fint besök du haft, toppen att ha en sån make!

  SvaraRadera
 7. Vilket celebert besök du haft. Det måste ha varit underhållande, fast det är klart, det var väl Hannu som blev mest underhållen av din trädgård :)

  Hoppas ni fick ordning på staketet!
  Camilla

  SvaraRadera
 8. Hej! Vilken fin trädgård du verkar ha, och fin blogg också! Det är tur att man kan ha hjälp av "herrarna" i trädgården ibland. MIn man och jag kompletterar varandra väldigt bra :) Måste bara fråga – du skrev i ett tidigare inlägg att du satt ut pelargonerna i växthuset. Har det uppvärmt eller så? Jag har ett kallväxthus sedan förra våren och har inte riktigt lärt mig än hur det fungerar. Ha en bra dag! /Malin

  SvaraRadera
 9. Visst är det härligt när något man gått och längtat efter blir av! Lite som våren faktiskt...

  Kramar

  SvaraRadera
 10. Så kul att Hannu kom på besök, måste ha blivit mycket skratt och "galenskaper". Vad härligt att Sune börjat bed plankprojektet:) Han är helt fantastiskt händig:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 11. Kan man undvika att bli förälskad i snödropparna?! De är för mig Vårens budbärare. Vilken spännande gäst du har bjudit in i din vackra trädgård. Förvånar mig inte alls att han blir begeistrad.
  Kram
  Randi

  SvaraRadera
 12. Sådana herrar får man vara rädd om! Kul.
  Hej från Törnrosa-Gunilla

  SvaraRadera
 13. Åh vad vackert,hittade hit från Hannus blogg. Så inspirerande! Tack!

  SvaraRadera
 14. Tycker verkligen om ert plank! Funderar på vad det är gjort av?
  Härligt när något man längtat efter äntligen blir av :-)
  Ha det gott. Kram, Ingela

  SvaraRadera
 15. Hej du, jag är riktigt riktigt glad över att du skrev att det var snökrokus de små blå hos mig. Nu har jag minsann skrivit upp det så jag kommer ihåg det. Och jag kommer nog alltid att förknippa dom med dig på ett positivt sätt. Vad härligt att du får hjälp med att fixa staketet. Och roligt med herrbesök.
  Önskar dig en riktigt fin fin dag/Gela

  SvaraRadera
 16. Ja det gäller att uppmuntra dom när man äntligen får dom att göra det man vill.
  Mariana

  SvaraRadera