måndag 11 oktober 2010

Nu är den här....

22 kommentarer:

 1. The leaves look beautiful when they are etched in silver frost, but of course they then deteriorate quickly. We had our first frosts at the beginning of September, but have had wonderful gardening weather for the past week and a half.

  SvaraRadera
 2. Hej på dej Birgitta!

  Så var jag här igen, tänk vad jag hade gått miste om...men nu har jag läst ikapp. Dina bilder är jättefina och det är så kul att kolla på sådant som andra presenterar. Även om man själv haibland har fotograferat samma motiv så skiljer det ändå mycket. Man skulle kunna säga lika men olika.

  Hösten är en bråd tid, det är mycket man ska hinna innan man själv och naturen går i vila. Det sjunger på sista versen att rädda det som räddas kan av växter. Planera, få ner i jorden det som ska förgylla kommande vår. Inte mycket man kan måla ute längre... nu har vi lite kvar så håller tummarna för fint väder i helgen.

  Ha det gott Ingela

  SvaraRadera
 3. HU, hoppas den inte kommer till Ängesö förrän efter veckoslutet, jag har ännu fuschiorna ute på verandan. Hälsn Mimi

  SvaraRadera
 4. Så vackert och vilsamt och alldeles undrbart Birgitta!!!
  Fint det var att sätta ihop bilderna så.
  Ha en bra dag och tack för din fina hälsning.
  Annika

  SvaraRadera
 5. Vackert! Jag kan inte rå för det men i hemlighet längtar jag lite efter frosten. Då kan man på allvar krypa in och boa in sig. Nu är det fortfarande massor som kan/bör/ska göras ... :)

  SvaraRadera
 6. Ja, nu är den här;( Men ännu hoppas jag på fina höstdagar så att man kan få gjort lite mer utomhus:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 7. Det jäkliga är att det är så hjärtskärande vackert! Hur kan man "hata" något så vackert - men det gör jag - mer och mer för varje år som läggs på min nacke;(!/Anja

  SvaraRadera
 8. ja, nu är den här. Den har hälsat på hos mig tidigare mornar också. Lite trist, men ack så fint det blir med rimfrosten. Det visar bara dina snygga bilder!
  Ha en skön dag.

  SvaraRadera
 9. Nog är det så... Men det blir i alla fall vackert på bild:)

  SvaraRadera
 10. Den har varit hos oss med, så nu hoppas jag att det faller lite mer löv så jag kan samla ihop lite till dom nya planteringarna.
  Ha de bra
  Mariana

  SvaraRadera
 11. Var tid har sin charm, din frostnupna trädgård ser fin ut :)

  SvaraRadera
 12. Vilken vacker komposition. Den skulle du göra en tavla av!
  /Ruben

  SvaraRadera
 13. Ja, hu här var det frost tredje morgonen på rad, både vackert och sorgligt.

  SvaraRadera
 14. Oj, redan is! Hua! vill inte ha, men det kommer snart här med, fruset om morgnarna, vitt i gräset...Lite SUCKAR från mig.
  Men bara det går fort till nyår, så har vi snart hopp om våren igen!
  Kan inte riktigt njuta o leva i dagen nu, lite sorgligt att sommaren gick så fort över- igen!
  Kram!Lena

  SvaraRadera
 15. Vad vackert!!!! Hit har inte frosten kommit ännu, men jag hoppas att den kommer på en helg så man hinner gå ut och njuta lite av första frostmorgonen. Det är vackert - men vintern är ändå lite för lång för min smak.

  SvaraRadera
 16. Har lagt bloggandet på hyllan ett tag då det målas och slipas inomhus. Här ser jag att jag gått miste om en hel del. Härliga bilder och läsning att koppla av mellan färgburkarna
  Ha det gott
  Carina

  SvaraRadera
 17. Frost är både vackert och vemodigt.... Finfina bilder du tagit... Man kan bli alldeles förtrollad av det glittrande pudret som man kan se en frostig morgon... Gäller att passa på med kameran ;-)

  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 18. Hu så kallt det ser ut...men vackert. Kram

  SvaraRadera
 19. Hej Birgitta!
  Inte riktigt än här...På gränsen, på nollan - en dag till att passa på att plocka in blommor...5 gradigt när jag körde hem från jobberundan vid 22-tiden...
  Ha en fortsatt skön vecka!
  hälsn
  AnnA

  SvaraRadera
 20. Tänka sig att ni har frost före oss i norrland!

  SvaraRadera