fredag 30 januari 2009

Min "fyra"Igår fick jag en utmaning från Linda. Oftast är jag inte förtjust i vare sig utmärkelser eller utmaningar (Kommentarer och mail är väl så trevliga.) men...bara för att det är Linda...


så visar jag gärna min"fyra".
Så här löd utmaningen: Visa den fjärde bilden i din fjärde mapp i din dator, om du har mappar i mappen visa den fjärde bilden i den fjärde mappen där.

En bild tagen dagen före nyårsafton 2008.

5 kommentarer:

 1. Visst var det en kul utmaning och jag kände genast att den skulle jag vara med i. Jag gillar inte heller utmaningar och tävlingar priser eller vad det nu är..
  Så var bilden tingad.

  Så mycket snö har vi inte haft en ända gång i år. Fast kanske det är på g.. tyckte min man sa något om det.
  Har rignt dig 2 gånger idag men ringer en annan dag.
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera
 2. Från en galantofil till en annan - jag håller med dig! Snödroppar kan man inte få för många av. Men efter att ha tappat lapparna till ett par "ovanliga" sorter har jag insett att jag nog inte håller måttet för att vara samlare. Jag tycker ju de vanliga nivalis är lika underbara - helst när de kommer i mängder!
  Varma hälsningar Eva

  SvaraRadera
 3. Hejsan Birgitta!
  Vad duktig du är som kan så säkert plocka fram rätt bild....;))!

  mvh, Anja

  SvaraRadera
 4. Jag har också fått utmaningen men min fösta digtala bild togs 1998 så då var kavliten usel och jag fotade pojkvännen - så inget ni får se...
  MB

  SvaraRadera
 5. Just den här utmaningen var kul, eftersom man inte riktigt visste vad den skulle resultera i, och så fick man chansen att plocka fram en bild man förmodligen aldrig skulle ha visat annars. =)

  Din snöiga bild är jättefin.
  Ha en trevlig helg!
  /Helen

  SvaraRadera